Wie ben ik?

Wie ben ik?

Na jaren in de Jeugdzorg te hebben gewerkt ben ik van 2003- 2019 in dienst geweest van het Radboud UMC als medisch maatschappelijk werker. Daardoor heb ik veel ervaring  in het begeleiden van mensen bij de gevolgen van hun ziekte . Momenteel (sinds 2019) werk ik bij een huisarts als praktijkondersteuner GGZ.

Daarnaast geef ik vanuit het RadboudUMC centrum voor mindfulness sinds 2012 mindfulnesstrainingen aan mensen met kanker. Vanaf 2014 bied ik ook mindfulness aan in het Toon Hermans Huis in Arnhem (www.thharnhem.nl).

Door zelf de heilzame werking van mindfulness te (hebben) ervaren groeide mijn passie om mindfulness te integreren in mijn werk.

Ik heb diverse trainingen gedaan, o.a. bij Noud de Haas (www.nouddehaas.nl) en vervolgens de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd bij het Radboud Universitair centrum voor mindfulness. (www.radboudcentrumvoormindfulness.nl). Ik heb diverse bijscholingen gevolgd onder ander bij Christina Feldman en Chris Cullen.

Ik ben geregistreerd mindfulnesstrainer volgens de criteria van de beroepsvereniging VMBN , Categorie 1.  (info@vmbn.nl) waardoor vergoeding via de ziektekostenverzekering mogelijk is. Ook ben ik sinds 2021 gecertificeerd Compassietrainer.

Zie ook: linked in

Persoonlijke visie:

Ik vertrouw erop dat ieder mens de mogelijkheden in zich heeft om te groeien en in staat is om te gaan met tegenslagen. Het enige wat nodig is, is het ontdekken en leren benutten van de krachten  die reeds aanwezig zijn. Vanuit deze opvatting beschouw ik elk mens als de regisseur van zijn/haar eigen proces, dat zich vanzelf zal ontwikkelen op de juiste wijze, zonder dat daar interventies van buiten voor nodig zijn.

Mindfulness stelt je hiertoe in staat en als trainer faciliteer ik dit proces.