Reacties van deelnemers

‘Rust, en ik heb geleerd hoe ik in diverse situaties om kan gaan met mijn eigen gedachten & gevoelens; Gedachten zijn geen feiten!’

‘Wat de training mij heeft gebracht: Contact lotgenoten; Bewuster en met meer aandacht in leven staan; minder piekeren, beter hiermee dealen; Beter communiceren en minder veroordelen.’

‘Meer rust en meer bewustzijn van wat er in me omgaat en waarom.’

‘Bewuster omgaan; meer tijd voor mezelf nemen; loslaten; genieten van het NU.’

‘Ik heb weer nieuwe dingen van mezelf ontdekt; De automatische piloot: ik doe veel zonder er bij na te denken en wat mij stress geeft. Geleerd om dit op te merken en geleerd dat ik er anders mee om kan gaan dan dat ik deed; Door de oefeningen geleerd aandacht aan mezelf te besteden: hoe reageert m’n lijf, gedachten en gevoelens. En dat ik daar zelf grip op kan hebben!!!’

‘Ik dacht goed voor mezelf te kunnen zorgen, maar wat gedachten, gevoelens en mijn lichaam deden op gebeurtenissen was voor mij niet helder. Nu zie ik dat dat een hele grote rol speelt in goed voor jezelf te kunnen zorgen.’